Merk de Jager
‘Met de nieuwe release wordt FILE 365 nog completer’
5 juni 2023
Vloeiend IT is gecertificeerd Twinfield partner
20 februari 2024
 

Implementatie Twinfield-Salesforce koppeling bij HGJB

Vloeiend IT is sinds kort een samenwerking aangegaan met HGJB, een non-profit organisatie die actief is op het gebied van jeugdwerk. Voor hun leden-, donateurs- en klanten-administratie maakt HGJB gebruik van de Salesforce apps Converse en Findock en daarnaast werken ze met het boekhoudpakket Twinfield.

De uitdaging

Om te factureren was het nodig om regelmatig handmatige exports te doen vanuit Salesforce naar Twinfield voor debiteuren en facturen. Kortom, er ging veel tijd zitten in allerlei handmatige exports en bovendien waren er ook nog eens veel aanpassingen nodig voordat een export bestand geschikt was voor import.

Oplossing

Om hun financiële administratie te stroomlijnen, hebben wij voorgesteld Twinfield en Salesforce synchroniseren met Sync 360. De processen zijn nu veel eenvoudiger en overzichtelijker geworden. Facturatie en het debiteurenbeheer gebeuren nu direct in Salesforce. Hierdoor hoeven de debiteuren niet meer vanuit Salesforce naar Twinfield te worden geëxporteerd. Dit is alleen nog nodig voor Enkel een aantal journaalposten om de boekhouding sluitend te krijgen.

Het inlezen en afletteren van de bankafschriften wordt nu alleen nog gedaan in Twinfield. Regels die niet in Twinfield kunnen worden afgeletterd, worden vervolgens opgehaald door Sync 360 en in Salesforce geplaatst. Vervolgens wordt Findock Guided Matching gebruikt om juiste factuur bij de betaling te zoeken.

Resultaten

De bankafschriften hoeven nu nog maar een keer vanuit Twinfield te worden verwerkt. Wat niet vanuit Twinfield verwerkt kan worden, wordt automatisch verwerkt in Salesforce. Er hoeven nu veel minder imports en exports met de hand te worden gedaan, en de processen zijn veel minder foutgevoelig.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze Twinfield-Salesforce koppeling Sync 360 ? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. Vloeiend IT is gecertificeerd Twinfield Partner.

 

20 februari 2024