Implementatie Twinfield-Salesforce koppeling bij HGJB
20 februari 2024
Haal meer rendement uit Salesforce met SharePoint integratie
1 april 2024
 

Vloeiend IT is gecertificeerd Twinfield partner

Vloeiend IT is gecertificeerd partner van Twinfield! Twinfield werkt voor haar koppelpartners met een certificeringstraject om de stabiliteit van Twinfield Accounting te waarborgen. De certificering door Twinfield betekent dat onze Salesforcekoppeling Sync 360 aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet en is goedgekeurd voor gebruik door Twinfield-gebruikers.

Onze accreditatie komt voort uit de succesvolle implementatie van een Salesforce-Twinfield integratie bij jeugdwerkorganisatie HGJB. Dankzij deze koppeling zijn de financiële processen van HGJB aanzienlijk vereenvoudigd en wordt dubbele administratie voorkomen. Lees in deze blog welke voordelen de Salesforce-Twinfield koppeling HGJB heeft opgeleverd.

Wil je meer weten over onze koppeling voor Sync 360? Op de website sync360.nl vind je alles over onze Salesforce-Twinfield koppeling en integratie met andere externe systemen. Of wil je meer weten over onze andere services? Neem dan contact met ons op! We zijn je graag van dienst.

 

20 februari 2024