Haal meer rendement uit Salesforce met SharePoint integratie
1 april 2024
 

5 manieren waarop Salesforce jouw bedrijf kan helpen groeien

Salesforce staat niet voor niets op nummer 3 in de Forbes-lijst van meest innovatieve bedrijven ter wereld. Met een breed scala aan functies en integraties om verkoop-, marketing- en serviceprocessen te verbeteren, zal Salesforce ook in de komende jaren voor veel bedrijven dé CRM-oplossing zijn. In deze blog belichten we 5 manieren waarop Salesforce jouw bedrijf kan ondersteunen

1. Optimaliseer de inrichting van Salesforce

Het activeren van je eigen Salesforce-omgeving is een fluitje van een cent. Maar zoals elke out-of-the-box-oplossing, vraagt de inrichting van de omgeving wel wat aandacht. Zijn je medewerkers niet echt blij met Salesforce, vinden ze het lastig of gebruikt niet iedereen Salesforce op de juiste manier? Kijk dan eens of je Salesforce-omgeving wel optimaal is ingericht.

2. Maak gebruik van de automatiseringstools van Salesforce

Salesforce biedt veel automatiseringstools, zoals bijvoorbeeld workflow-automation. Op die manier kun je repeterende taken automatiseren en je efficiëntie te verhogen. Bekijk welke taken in jouw organisatie geschikt zijn om te automatiseren en implementeer deze om tijd en middelen te besparen.

3. Integreer Salesforce met Microsoft 365

Door Salesforce te integreren met Microsoft 365 haal je nog meer uit je CRM-omgeving en worden de processen om je bestanden op klantniveau te managen niet alleen gemakkelijker, maar ook efficiënter en minder foutgevoelig. In Salesforce zelf is het werken met Microsoft Office documenten bewerkelijk. Onze Salesforce SharePoint integratie File 365 stelt je in staat om met één klik al je SharePoint documenten vanuit Salesforce direct te openen.

4. Gebruik het reporting- en analyticsgedeelte van Salesforce

De uitgebreide rapportage- en analysefunctionaliteiten van Salesforce geven je inzicht in je verkoop- en marketingprestaties. Zo krijg je meer grip op wat er in je bedrijf gebeurt en kun je beter plannen en gedegener beslissingen nemen.

5. Integreer Salesforce met externe systemen

Voorkom dubbele administraties en inconsistente data door externe systemen te integreren met Salesforce. Met Sync 360 kun je systemen geautomatiseerd synchroniseren, voorkom je fouten en beschik je altijd over de meest actuele data.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat Salesforce kan doen om jouw bedrijf te ondersteunen? Plan dan nu een kennismakingsgeprek! Wij zijn je graag van dienst. Neem ook eens een kijkje op onze onze productwebsites file365.nl en sync360.nl.

 

3 juni 2024