FILE 365 - Salesforce Sharepoint integratie

Snel en eenvoudig werken met Microsoft 365 bestanden in Salesforce​

Transparent PNG High Res

FILE 365 is een integratie van Salesforce met SharePoint waardoor u documenten in Salesforce met één klik kunt openen en bewerken, zonder te downloaden. De integratie zorgt ervoor dat alle documenten die gekoppeld zijn aan een record in Salesforce, worden opgeslagen in SharePoint. Bestanden kunnen worden geopend en bewerkt vanuit Salesforce of vanuit SharePoint.

Waarom FILE 365

Salesforce is een geweldig flexibel CRM-systeem voor het beheren van klantrelaties en gerelateerde bedrijfsinformatie. Bedrijven gebruiken vaak één systeem zoals Salesforce voor hun klantgegevens en slaan alle relevante documenten op een ander platform zoals SharePoint. Dit legt een grote druk op de productiviteit, omdat beide systemen up-to-date moeten worden gehouden en het continu schakelen tussen verschillende applicaties de optimale workflow onderbreekt. 

Twee-weg integratie

FILE 365 integreert Salesforce en SharePoint en zorgt ervoor dat alle relevante documenten worden gekoppeld aan de gerelateerde contactpersoon of account (of ieder ander custom object in Salesforce) en worden opgeslagen in SharePoint.

De twee-weg integratie zorgt ervoor dat bestanden geopend kunnen worden vanuit Salesforce of SharePoint: Als je in Salesforce werkt, kun je het document rechtstreeks vanaf de recordpagina openen en bewerken. Het bestand is met slechts één klik toegankelijk en opent direct in de juiste MS office-toepassing.
Als je een bestand in SharePoint bewerkt, wordt een bestand dat eerder was geüpload naar Salesforce direct bijgewerkt in Salesforce.

Empower Salesforce met SharePoint integratie

FILE 365 combineert beide sterke punten van Salesforce en SharePoint: gebruik Salesforce om uw processen te automatiseren en gebruik SharePoint om gegevens op een gestructureerde manier op te slaan. Maak je nooit meer zorgen over het kwijtraken van updates van je Salesforce-bestanden. 

Open, Bewerk en Preview bestanden direct in Salesforce
met slechts een klik!

FILE 365 is gebouwd op het Salesforce platform en is te downloaden via de Salesforce AppExchange.