Wij helpen onze klanten meer rendement te halen uit Salesforce door onze focus op procesverbetering en het automatiseren van processen met behulp van Salesforce.

Onze visie

Vloeiend IT is ervan overtuigd dat ook in dit tijdperk van ogenschijnlijk onbeperkte technologische mogelijkheden, de mens het verschil maakt. ICT is geen doel maar een hulpmiddel. In onze aanpak zetten we daarom niet de techniek maar de mens centraal. We richten systemen zo in dat administratieve handelingen zoveel mogelijk geautomatiseerd worden waardoor medewerkers zich weer kunnen richten op die taken waar de mens het verschil kan maken.

Bij het ontwerpen van processen zorgen we er voor dat deze alleen activiteiten bevatten die daadwerkelijk bijdragen aan de realisatie van het organisatiedoel. We hanteren Lean methoden en betrekken medewerkers actief bij het bedenken van oplossingen, daarbij altijd rekening houdend met de gehele keten van processen.

We werken agile, in kleinere stappen naar een stip op de horizon. Op deze wijze houden onze opdrachtgevers grip op het ontwikkelproces en blijven de kosten overzichtelijk. Tegelijkertijd leveren we sneller toegevoegde waarde en blijft er ruimte om flexibel in te spelen op veranderende omstandigheden.

Maak kennis met ons

Floris Jan Galesloot

Developer


Auke Jutjens

Developer


Merk de Jager

Consultant


Mark Veurink

Developer


Ryan Delano Straatman

Developer


Kyung de Jong-Dijkman

Salesforce Administrator


Fatih İçel

Salesforce Developer