Organiseert u regelmatig evenementen? Stop met tijd verspillen en stap over op het Salesforce platform.

Evenementen administratie

In aanvulling op de corebusiness worden er regelmatig uiteenlopende evenementen georganiseerd. Variërend van klantcontactdagen, workshops, netwerkbijeenkomsten, kennissessies tot aan hele scholingsprogramma’s. Men doet het “erbij”, de bestaande bedrijfsapplicatie is er niet voor ingericht en dus grijpt men naar de spreadsheets. Een web formuliertje en een exportbestandje en klaar toch? En hoe is het met de bescherming van privacy gevoelige informatie geregeld?

We zien het vaker bij klanten. Men doet het erbij.

Fijn, de gegevens van de deelnemers komen binnen. Maar wacht even, hoe zit het dan met de daadwerkelijke organisatie.

Waar leg je vast wat je wanneer gaat doen en wie of wat je daarvoor nodig hebt, wat de kosten zullen zijn, wanneer wie welk bericht moet krijgen, facturatie, kosten, marge etc. etc. Nog meer spreadsheets…. Even de uitnodigingen versturen is toch slechts een kwestie van een mergebestandje maken?

Oja moet ook nog… Kortom veel handmatige handelingen, veel kans op fouten, versnipperde informatie (en klantgegevens!) en voor je het weet kost het organiseren van een simpel event toch weer een hoop tijd (en geld).

Event_Demo

Het kan gelukkig ook anders.

Wij hebben inmiddels bij meerdere klanten evenementadministraties op basis van Salesforce ingericht en onze ervaring gebruikt om een standaardoplossing te ontwikkelen die in slechts enkele dagen te implementeren is.

Het organiseren van een evenement kun je zien als het uitvoeren van een project wat een product oplevert wat door deelnemers afgenomen wordt. Onze evenementadministratie bestaat dan ook uit een eenvoudige te bedienen projectadministratie en een daaraan gekoppelde orderregistratie.

Het voordeel van deze structuur is dat het heel flexibel is. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om een éénmalige kennissessie mee te organiseren, maar je kunt het ook inzetten voor een meerdaags evenement met verschillende workshopronden of zelfs hele scholingsprogramma’s.

Voordelen administratie op Salesforce

  • Maximale flexibiliteit - volledig aan te passen aan uw wensen
  • Gebruiksvriendelijk - moderne en gepersonaliseerde interface
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden
  • Dashboards
  • Volledig mobiel - altijd en overal toegang via een native App
  • Uitgebreide mogelijkheden voor procesautomatisering
  • Veilig
  • Volledige integratie met CRM
  • 100% Salesforce

Ja, ik wil graag meer informatie!
Event_Demo_Modules

Afgestemd op uw situatie

Onze evenementenadministratie kan zowel qua orderregistratie (inschrijvingen) als projectadministratie (evenementen) volledig naar wens worden uitgebreid of aangepast.

Maakt u gebruik van een ticketing dienst en wilt u deze integreren? Een koppeling met een betaaldienst zoals Molly Payments? Facturen genereren en de boekingen doorzetten naar uw financiële administratie?

Wij hebben ruime ervaring in het op maat inrichten van Salesforce en het maken van koppelingen met andere systemen.

Met onze evenementen administratie bent u voorbereid op de toekomst.