Ontdek de voordelen van Salesforce en Microsoft 365 integratie

 

Salesforce en Microsoft Office Integratie

Maak je gebruik van Salesforce en Microsoft 365 dan zijn de mogelijkheden tot integratie bijna oneindig. Juist die diverse integraties van Salesforce met Microsoft 365 kunnen het werk makkelijker en vooral ook efficiënter maken. Gebruik Salesforce voor het automatiseren van uw processen en het gestructureerd opslaan van data. Gebruik de features in Microsoft 365 om samen te werken in bestanden en het offline synchroniseren van bestanden.


Single Sign-On (SSO) en Multi-Factor Authenticatie (MFA)

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid Cloud applicaties te laten authenticeren tegen de Active Directory Service van een Microsoft 365 Tenant. Dat is ook mogelijk met elke Salesforce Org. Door gebruik te maken van deze koppeling hoeven gebruikers maar 1x in te loggen (SSO) om toegang te krijgen tot Salesforce en Microsoft 365 applicaties.
Microsoft en Salesforce bieden standaard ook MultiFactor Authenticatie (MFA) aan binnen een 365 Tenant of Salesforce Org. MFA is een extra token beveiliging bij het aanmelden. Een “must” als je de beveiliging van je bedrijfsomgeving serieus neemt. Alleen een gebruikersnaam en wachtwoord is echt niet meer voldoende vandaag de dag. Wanneer MFA binnen de Microsoft 365 tenant geactiveerd wordt, dan geldt deze bij een SSO setup automatisch ook voor de Salesforce omgeving.

FILE 365- Samenwerken in projecten met Salesforce en SharePoint

Microsoft 365 biedt met SharePoint en Teams alle middelen om samen te werken in projecten en documenten. Zowel met collega’s als met externe mensen. Door gebruik te maken van intelligente koppelingen tussen Salesforce en Microsoft 365 is het mogelijk documenten vanuit Salesforce direct op te slaan in en te openen vanuit SharePoint en gebruik te maken van alle toepassingen in Microsoft 365. FILE 365 is zo’n App die je vanuit de AppExchange kunt installeren en Salesforce en SharePoint integreert. Wanneer je FILE 365 gebruikt worden zelfs alle bestanden die je in SharePoint opslaat ook direct zichtbaar in Salesforce. Dan geldt ook voor hele grote bestanden, zoals video’s en PowerPoint presentaties, die je normaal gesproken niet in Salesforce kunt opslaan. FILE 365 kan direct worden gedownload vanaf de AppExchange.

Partners


Partners zijn heel essentieel voor een organisatie. De meeste organisaties hebben niet alle ICT disciplines in huis en zijn daarom afhankelijk van hun partners. De keuze voor een partner is niet altijd even makkelijk. Naast een goede prijs/kwaliteit verhouding is ook de onderlinge relatie van belang. Vloeiend IT wil een langdurige relatie met haar klanten opbouwen waarbij flexibiliteit, professionaliteit, persoonlijke aandacht en respect belangrijke pijlers zijn. Vloeiend IT focust zich volledig op de ontwikkeling binnen het Salesforce platform en het bouwen van integraties met het Salesforce platform. Omdat veel organisaties ook Microsoft 365 gebruiken is de integratie tussen Salesforce en Microsoft 365 een hele sterke combinatie. Maar Microsoft 365 biedt nog veel meer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Azure en Microsoft 365 dan kunt u contact opnemen met KNS Automatisering.