Salesforce voor De Zakelijke Markt :

Met een goede implementatie van Salesforce wordt je bedrijf succesvoller én winstgevender. Ontdek wat Vloeiend IT voor jouw bedrijf kan betekenen!

 


Zakelijke markt

Sales Cloud automatiseert je verkoopprocessen en beperkt administratieve rompslomp zodat je medewerkers meer tijd hebben om te verkopen. Volg contacten, belangrijke deals, krijg eenvoudig inzicht in de prestaties van het sales team en bekijk alle interacties met klanten. Blijf up-to-date met realtime cijfers middels dashboards en rapporten.


 
 

Wil je dat elke medewerker slimmer verkoopt?

Maak kennis met Einstein, een AI oplossing die in elke stap van het salesproces voor intelligentie zorgt. Het voorspelt leadscores, zodat medewerkers hun aandacht kunnen richten op klanten. Daarnaast doet het aanbevelingen voor de beste vervolgstappen, zodat je deals sneller kunt sluiten. En omdat het in Salesforce is geïntegreerd, werkt het gewoon. Zo slim is dat
 
 

Sluit meer deals.

Volg al je klantgegevens en contactmomenten met de klant op één centrale plek. Vind snel de experts in het systeem om je bij deals te helpen en beloon hen vervolgens voor hun bijdrage in dat zelfde systeem.
 
 

Verhoog de productiviteit.

Of je nu in de buitendienst werkt, of juist in de binnendienst, of liever vanuit je inbox werkt, doe meer vanaf elke locatie. Bovendien kun je complexe bedrijfsprocessen zo transformeren dat je de productiviteit nog verder kunt verhogen.
 
 

Genereer meer leads.

Verkort het salestraject door elke (potentiële) klant via hun favoriete kanaal, bijvoorbeeld telefonisch of via e-mail, te bereiken, op precies het juiste moment. Stroomlijn taken, richt je op beproefde volgende stappen en ontwikkel herhaalbare, succesvolle procedures aan de hand van ingebouwde best practices.
 
 

Ga snel en nauwkeurig van deal naar opbrengst.

Stimuleer omzetgroei door het proces voor configureren, prijs bepalen en offertes opstellen te stroomlijnen met Salesforce CPQ, genoemd als marktleider in het Gartner Magic Quadrant for CPQ. Beheer eenvoudig abonnementen, facturen en betalingen met Salesforce Billing.
 
 

Maak een gepersonaliseerd salestraject voor elke klant.

Biedt kopers probleemloze, gepersonaliseerde ervaringen door gegevens van sales, klantenservice, marketing en B2B met elkaar te verbinden. Volg elk aspect van het traject, van potentiële klant tot trouwe klant, voor alle teams en organisaties.