Salesforce Non-Profit:

Salesforce Nonprofit Cloud is een totaalpakket aan oplossingen waarmee non-profits hun missie doeltreffender kunnen volbrengen

 


Salesforce Nonprofit Cloud

Salesforce Nonprofit Cloud is een totaalpakket aan oplossingen waarmee non-profits hun missie doeltreffender kunnen volbrengen in de cloud. Het is gebouwd op het beste CRM-platform ter wereld, zodat non-profits kunnen profiteren van de kracht en intelligentie van het enige cloudplatform dat berekend is op schaalbaarheid en flexibiliteit.

 
 
 
 

Het Nonprofit Success Pack

Elke Nonprofit Cloud-journey begint met het Nonprofit Success Pack (NPSP), een aangepaste versie van Salesforce CRM die Salesforce in samenwerking met de non- profitgemeenschap heeft ontwikkeld. Je beschikt niet alleen over alle mogelijkheden en flexibiliteit van het beste CRM- platform ter wereld, maar dankzij het NPSP ook nog eens over specifieke functionaliteiten voor non-profits. Denk aan het beheer van donateurs en donaties, beheertools voor fondsenwerving en programma's of kant-en-klare rapporten.

 
 

Lightning Batch Gift Entry

Natuurlijk wil je niet dat je fondsenwervers onnodig veel tijd kwijt zijn aan het stuk voor stuk handmatig invoeren van elke donatie. Daarom hebben is er Lightning Batch Gift Entry bedacht. Daarmee kun je deze gegevens snel in Nonprofit Cloud zetten en nieuwe donaties koppelen aan bestaande contactgegevens om duplicaten te voorkomen.