Salesforce in het Onderwijs:

Salesforce investeert fors in de uitdagingen van onderwijsinstellingen met de ontwikkeling van Salesforce Education Cloud

 

Salesforce Education Cloud

Ieder jaar zijn er steeds meer uitdagingen in het werven en behouden van Studenten. Van de gemiddeld 268.000 studenten die ieder jaar (opnieuw) gaan oriënteren wil je graag de studenten interesseren én natuurlijk werven.

Salesforce investeert fors in de uitdagingen van onderwijsonderwijsinstellingen met de ontwikkeling van de Salesforce Education Cloud met in het bijzonder de ontwikkeling van Higher Education Data Architecture (HEDA). HEDA is een moderne CRM architectuur, specifiek ontworpen voor onderwijsinstellingen. Want er is nogal wat veranderd. Denk bijvoorbeeld aan de demografische veranderingen, de toegenomen mobiliteit van studenten en de vraag naar specifieke beroepsvaardigheden. Tegelijkertijd hebben de studenten zelf ook hogere verwachtingen, zoals een naadloze persoonlijke ervaring. 
 
 
 
Education Cloud omvat Salesforce Platform (CRM, AI, Analytics), EDA (Education Data Architec-ture), de Recruiting & Admissions-, Student Success- en Alumni-oplossing, plus speciaal ontworpen producten zoals Salesforce Advisor Link. Onderwijsinstellingen Aventus, Tilburg University en Hoge-school van Amsterdam werken al met Salesforce om de wereld te verbeteren. Met onze technologie kunnen grote én kleine scholen en universiteiten hun impact vergroten.