Integreer Salesforce met externe systemen voor optimale efficiëntie
16 september 2024
 

Partner voor zakelijke groei: Laat jouw bedrijf groeien met Salesforce

Als Salesforce partner biedt Vloeiend IT een scala aan diensten om klanten te helpen het maximale uit Salesforce te halen. Of je nu net begint met Salesforce of uw bestaande implementatie wilt optimaliseren, Vloeiend IT staat klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Hier zijn de belangrijkste diensten die wij aanbieden om zakelijke groei te realiseren:

Consulting

Bij Vloeiend IT bieden we strategische begeleiding en best practices voor de implementatie, optimalisatie en adoptie van Salesforce. We helpen klanten bij het definiëren van hun bedrijfsdoelen, het identificeren van verbeterpunten en het in kaart brengen van hun processen en workflows. Ons doel is om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen die aansluit bij de specifieke behoeften en doelen van de organisatie.

Implementatie

Onze implementatiediensten zijn ontworpen om Salesforce-oplossingen te leveren die zijn afgestemd op de wensen en het budget van de klant. We configureren en personaliseren Salesforce-functies en -functionaliteiten, zoals Sales Cloud, Service, Marketing-, analyse- en Community Clouds. Ons team zorgt ervoor dat jouw Salesforce-omgeving optimaal aansluit bij jouw bedrijfsprocessen.

Integratie

Vloeiend IT integreert Salesforce met andere systemen en applicaties, zoals ERP, boekhouding, e-commerce en andere cloudsystemen. Met onze integratie-apps File 365 en Sync 360, zorgen we ervoor dat data en informatie gesynchroniseerd en toegankelijk zijn over de verschillende platformen en apparaten. Dit zorgt voor een naadloze gegevensstroom en verhoogt de efficiëntie binnen de organisatie.

Maatwerk

Wij ontwikkelen maatwerk applicaties en componenten voor Salesforce met behulp van Apex, Visualforce, Lightning en andere tools. Onze oplossingen zijn ontworpen om gebruiksvriendelijke interfaces, dashboards, rapporten en workflows te creëren die de gebruikerservaring en productiviteit verbeteren. Of het nu gaat om een specifieke functionaliteiten of een unieke interface, wij kunnen het realiseren.

Ondersteuning

Vloeiend IT biedt doorlopende ondersteuning en onderhoud voor Salesforce-oplossingen. We monitoren jouw systemen, lossen problemen op en bieden training, documentatie en updates. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw Salesforce-omgeving altijd zo optimaal mogelijk presteert en dat het team de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.

Meer weten?

Wil je meer weten over hoe je Salesforce kunt inzetten om jouw bedrijf te laten groeien? Plan dan een kennismakingsgeprek! Wij zijn je graag van dienst.

Zet vandaag nog de eerste stap naar een efficiëntere en succesvollere toekomst!

 

8 oktober 2024